kaikki kategoriat
EN
4
36
37
38
4
36
37
38

Jätevedenpuhdistuksen juuripuhallin


  • Basic Info
  • Tuotteen Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tärkeimmät tekniset tiedot
  • Erityissovellukset
  • Video
  • tiedustelu
Basic Info
Model NO.
RH-sarja
Tekniikan tyyppi
Positiiviset siirtopuhaltimet
Pyörivä nopeus
650-2120rpm
Moottorin teho
0.75-250kw
keskikokoinenIlma, neutraalit kaasut
Kuljetuspaketti
Tavallinen puinen kotelo
määrittelySäädettävä
TavaramerkkiRH
AlkuperäKiina
HS-koodi
8414599010
Tuotantokapasiteetti
2000
Tuotteen kuvaus

Yhtiöllä on runsaasti kokemusta jätevedenpuhdistusteollisuudesta. WT-sarjan puhaltimet ovat kehittyneitä ja optimoituja tuotteita jäteveden käsittelyn ongelmiin käyttämällä perinteisiä juuripuhaltimia: korkeat käyttökustannukset, suuret laitteiden melut ja suuret muutokset työolosuhteissa.

WT-sarjan vedenkäsittely Roots-puhallin on tehokas, energiansäästö, hiljainen, mikrotärinä, vakaa suorituskyky, pitkä häiriötön käyttöaika, alhaiset ylläpitokustannukset; kiinnittämällä huomiota huollon mukavuuteen suunnittelussa, varattu (laakerin lämpötila, öljyn lämpötila, tärinä jne.) Anturiliitäntä etävalvontaa varten.

Ottaen huomioon jätevedenpuhdistusteollisuuden kustannukset pitkäaikaisessa käytössä, yrityksemme on kehittänyt puhaltimen tarkan ilmastointijärjestelmän WT-sarjan tuotteille. Tämä tuotesarja voi säätää käyttötilaa automaattisesti jäteveden liuenneen hapen vaihtelun mukaan, välttää virheellisen ilmastuksen, vähentää tehokkaasti energiankulutusta ja säästää käyttökustannuksia.

Käyttöpaikan melutason mukaan WT-sarjan puhaltimet käyttävät patentoituja tekniikoita, kuten CONCH-muotoinen profiili, timantin sisään- ja ulostulo sekä ilmavirtauspuskurin ontelo, jotka vähentävät tehokkaasti koko koneen ilmavirran sykettä ja tärinää. WT-sarjan tuotteet on myös varustettu äänieristys- ja melunvaimennustuotteilla, joita voidaan ostaa ja päivittää tuulettimen (koneen) käyntiäänen vähentämiseksi.

Ottaen huomioon lämpötilan nousu, joka johtuu lietteen laskeutumisesta, kalvoputkien tukkeutumisesta ja lisääntyneestä vedenpinnasta jäteveden käsittelyprosessin aiheuttamasta järjestelmän paineesta, WT-sarjan puhallin hyväksyy ilmajäähdytteisen ja vesijäähdytteisen integroidun rakennesuunnittelun saatu kansallinen keksintöpatentti, joka voi nostaa käyttöpainetta. Korkean lämpötilan jälkeen se vaihdetaan ilmajäähdytteisestä vesijäähdytteiseen paikkaan, jolla on hyvä sopeutumiskyky ankariin työolosuhteisiin, kuten ylipaineeseen ja ylilämpötilaan; se välttää kustannusten nousun, joka johtuu laitteiden korvaamisesta tavallisille tuotteille, ja sillä on hyvä taloudellisuus.


Ominaisuudet

● Juoksupyörän profiili: ainutlaatuinen kolmilapainen CONCH-profiili, pieni ilmavirran syke, korkea tilavuusteho, korkea hyötysuhde, energiansäästö, hiljainen ja mikrotärinä;

● Lähetystila: hihna, suora liitäntä;

● Tulo- ja poistoaukot: Ainutlaatuinen timantinmuotoinen tulorakenne, tasainen ilmanotto;

● Vaihde: Viisitasoinen tarkkuusvaihde, korkea lähetystarkkuus, hiljainen;

● Öljysäiliö: yhden / kahden öljysäiliön rakenne on valinnainen, joustava kokoonpano;

● Jäähdytys: ilmajäähdytteinen ja vesijäähdytteinen universaali, voidaan vaihtaa kätevästi;

● Rungon asettelu: perinteinen asettelu, kompakti ja tiivis rakenne

Tärkeimmät tekniset tiedot

◆ Virtausnopeus: 0.6 - 713.8 mXNUMX / min;

◆ Nostopaine: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Soveltuva nopeus: 500 ~ 2000 rpm;

◆ Vesijäähdytyksen kytkentälämpötila: 90 ℃ (vastaa 58.8 kPa: n painetta);


Erityissovellukset

Huomaa: Kaikki monimutkaiset työolot, joihin sisältyy korkean käytön, matalan taajuuden toiminta, pienitiheyksinen kaasun kuljetus (helium) jne., Ota yhteyttä teknikkotiimiimme etukäteen.4TV8IKWTTRyn0O2c1pzYMg

Todistus
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Video

tiedustelu