kaikki kategoriat
EN
download
33
34
download
33
34

Upotettava juuripuhallin


  • Basic Info
  • Tuotteen Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tärkeimmät tekniset tiedot
  • Erityissovellukset
  • tiedustelu
Basic Info
Model NO.
RH-sarja
Tekniikan tyyppi
Positiiviset siirtopuhaltimet
Pyörivä nopeus
650-2120rpm
Moottorin teho
0.75-250kw
keskikokoinenIlma, neutraalit kaasut
Kuljetuspaketti
Tavallinen puinen kotelo
määrittelySäädettävä
TavaramerkkiRH
AlkuperäKiina
HS-koodi
8414599010
Tuotantokapasiteetti
2000
Tuotteen kuvaus

UW-sarjan vedenalainen juuripuhallin on uuden sukupolven tuotteita, joilla on itsenäiset immateriaalioikeudet ja kansalliset keksintöpatentit. Siinä on monia etuja, kuten hieno ulkonäkö, kompakti rakenne, ei melua, edulliset kustannukset, helppo huolto jne., Ja se on konfiguroitu paikallisella tai kaukosäätimellä

UW-sarjan vedenalaiset puhaltimet on suunniteltu pääasiassa perinteisille puhaltimille, joiden on rakennettava konehuoneet, järjestettävä pitkät putket, korkeat kokonaiskustannukset, niiden on oltava poissa toimistoista ja tiheästi asutuilta alueilta ja kuluttavat paljon jäähdytysvettä korkean lämpötilan prosesseissa .

UW-sarjan vedenalainen puhallin hyväksyy puoliveden sisääntuloon integroidun rakenteen, jossa on ulkoinen moottori. Ulkonäkö on kaunis ja antelias. Se voidaan sijoittaa paikalleen lähellä prosessiosaa. Puhallintilaa ja melunvaimennustiloja ei tarvitse rakentaa. Se voi lyhentää ilmansyöttöputkea ja säästää projektin kokonaiskustannuksia.

UW-sarjan vedenalaisen puhaltimen ainutlaatuinen rakennesuunnittelu eliminoi tehokkaasti ilmavirran ja mekaanisen melun puhaltimen käytön aikana. Se voi toimia lähes hiljaisessa tilassa ja se voidaan sijoittaa joustavasti alueille, joilla on paljon meluvaatimuksia, kuten työpajan, sairaaloiden ja asuinalueiden sisällä.

UW-sarjan vedenalaiset puhaltimet upotetaan veteen käytön aikana, jotta kone pystyy kuljettamaan erittäin korkean lämpötilan ilmavirtausta, ja älykäs kiertävä jäähdytysvesilaite voi tehokkaasti poistaa lämmön koko koneen vakaan toiminnan varmistamiseksi vakiolämpötilassa.


Ominaisuudet

● Lähetystapa: hihna;

● Ilman sisään- ja ulostulo: ainutlaatuinen vedenalainen ilmanottorakenne, vakaa ilmanotto;

● Jäähdytys: Koko kone on upotettu veteen, jolla on hyvä jäähdytysteho;

● Rungon asettelu: kompakti, tiheä tyyppi;


Tärkeimmät tekniset tiedot

◆ Virtausnopeus: 0.6 - 120 mXNUMX / min;

◆ Nostopaine: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Soveltuva nopeus: 500 ~ 2000 rpm;

◆ Suurin lämpötilan kestävyys: 500 ℃;

◆ Melu: Ei mitään;


Erityissovellukset

★ Huomautuksia: Ota yhteyttä etukäteen yhtiöömme monimutkaisten työolojen, kuten korkean käytön, matalataajuisen toiminnan, pienitiheyksisen kaasun kuljetuksen (heliumin) suhteen

★ Soveltuva: Tuote soveltuu erityisesti ympäristöön, jossa on korkeatasoinen melunhallinta, tai vesiliukoisen erikoiskaasun ja korkean lämpötilan kaasun kuljettamiseen.

Q2r0y9NtSp2lQ9yPzcz2og

Todistus
cer1
cer1
cer1
cer1
1
tiedustelu