kaikki kategoriat
EN
9
9

Kaksivaiheinen sarjan juuripuhallin


  • Tuotteen Kuvaus
  • Palvelumme
  • Tärkeimmät tekniset tiedot
  • Erityissovellukset
  • tiedustelu
Tuotteen kuvaus

RHR kaksivaiheinen Roots-puhallin on uuden sukupolven tuotteita, jotka on suunniteltu ja kehitetty korkeapaineisiin ja suuriin virtaussovelluksiin. Verrattuna suurten nopeuksien keskipakopuhaltimiin ja monivaiheisiin keskipakopuhaltimiin, siinä ei ole ylijännitettä, ei pysähdystä, vahvaa sopeutumiskykyä työoloihin ja investointeja. Edut ovat alhainen hinta ja pieni energiankulutus.

RHR-kaksivaiheinen puhallin käyttää tiukkoja laskelmia varmistaakseen, että puhallin on nimelliskäyttöolosuhteissa, ja etu- ja taka-kaksivaiheinen keskusyksikkö ovat 1: 1-painesuhteessa, mikä vähentää paine-eron absoluuttista arvoa jokainen vaihe vähentää sisäisiä vuotoja ja vähentää energiankulutusta. Tehokkaan vastavirtauslämmönvaihtimen suunnittelu lisää huomattavasti ilmanottotehoa vaiheiden välillä. Kun puhallin toimii yli 120KPa, se voi säästää jopa 30% energiaa verrattuna perinteiseen puhaltimeen. ja muut perinteiset suurten virtauslaitteet.

RHR-puhallin hyväksyy esivaiheen ilmapään, välijäähdyttimen, jälkivaiheen ilmanvaihdon, kolmivaiheisen jäähdytysjärjestelmän ja integroidun rakenteen. Vain yksi jäähdytysvesiputki tarvitaan sen varmistamiseksi, että koko yksikkö on tehokkaan vesijäähdytyssuojan alla. Suunnittelulla on suuri redundanssi, hyvä jäähdytysvaikutus ja kätevä asennus ja käyttö.


Palvelumme

● Kokoonpanolomake: kaksivaiheinen keskuslämmönvaihtimen muoto;

● Jäähdytys: Keskuslämmönvaihdin on vastavirtajäähdytys, ja se käyttää yksiosaista synkronista jäähdytystä isännän kahden puolen kanssa.

● Painesuhde: 1: 1 painesuhde;

● Lämmönvaihdin: Lämmönvaihdin käyttää erilaisia ​​lämmönvaihtimia, kuten putkia ja levyjä;

● Juoksupyörän profiili: ainutlaatuinen kolmilapainen CONCH-profiili, pieni ilmavirran syke, suuri äänenvoimakkuus, korkea hyötysuhde, energiansäästö ja hiljainen ääni

● Lähetystila: kaksivaiheinen hihna, kaksivaiheinen suoraliitäntä;

● Tulo- ja poistoaukot: Ainutlaatuinen timantinmuotoinen tulorakenne, tasainen ilmanotto;

● Vaihde: Viisitasoinen tarkkuusvaihde, korkea lähetystarkkuus, hiljainen;

● Öljysäiliö: yhden / kahden öljysäiliön rakenne on valinnainen, joustava kokoonpano

Tärkeimmät tekniset tiedot

◆ Virtausnopeus: 0.6 ~ 120m³ / min;

◆ Nostopaine: 58.8 ~ 200kPa;

◆ Soveltuva nopeus: 500 ~ 1600 rpm;


Erityissovellukset

Huomautuksia: Kaksivaiheinen sovellus on monimutkainen tyypin valinnassa. Korkeimman suunnittelutehokkuuden varmistamiseksi ota yhteyttä yritykseemme suunnittelemaan tyyppivalinta suoraan sinulle.

OFqGVr8uTsqmLFpFW1Lg8A

tiedustelu