kaikki kategoriat
EN
5
27
28
29
5
27
28
29

Pneumaattinen juurtuva puhallin


  • Basic Info
  • Tuotteen Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tärkeimmät tekniset tiedot
  • Erityissovellukset
  • tiedustelu
Basic Info
Model NO.
RH-sarja
Tekniikan tyyppi
Positiiviset siirtopuhaltimet
Pyörivä nopeus
650-2120rpm
Moottorin teho
0.75-250kw
keskikokoinenIlma, neutraalit kaasut
Kuljetuspaketti
Tavallinen puinen kotelo
määrittelySäädettävä
TavaramerkkiRH
AlkuperäKiina
HS-koodi
8414599010
Tuotantokapasiteetti
2000
Tuotteen kuvaus

Roots-puhaltimien tärkeimpiä sovelluksia pneumaattisessa kuljetusteollisuudessa ovat: kemianteollisuus, viljansiirto, rikinpoisto ja tuhkansiirto, sementtiteollisuus, jauhekuljetus jne.

Pneumaattisten kuljetusolosuhteiden pääpiirre on, että puhallin käynnistyy ja pysähtyy usein, hetkellinen paine on korkea ja putkissa voi olla tukoksia.

AT-sarjan pneumaattiset kuljetukset Roots-puhaltimella on vakaa laatu, tarkka ohjaussäätö ja suurempi koko koneen ylijäämä, mikä voi varmistaa puhaltimen sujuvan käynnistymisen korkeapaineisissa olosuhteissa ja välttää putkien tukkeutumisen; iskuympäristössä juoksupyörän välys on vakaa ja koko kone toimii sujuvasti.

Kun paineilmakuljetuksissa putki tukkeutuu, on helppo aiheuttaa laitteiden onnettomuuksia. Tuodun tuotemerkin puhallin Liaoningin viljaryhmän maissigluteenijauhon kuljetushankkeessa laitteiden riittämätön ylijäämä takia koko koneen vahvuus on rajallinen, putkitukos tapahtuu pitkän matkan kuljetuksen aikana, jolloin laite pysähtyy välittömästi , ja suuri määrä puristettua kaasua putkistossa. Ilmajousivaikutus, ilmapylvään palautuminen vaikuttaa koko laitteen hajoamiseen.

Projektin muutoksen aikana maissigluteenijauheen materiaalien ominaisuuksien mukaan, joilla oli korkea viskositeetti ja helppo laskeutua, yrityksemme valitsi lehtityypin, jolla oli suuri ilmavirran syke, ja käytti erittäin lujia tuotteita, joilla oli pieni akseliteho, suuri yliteho, eikä pääakselin askelrakennetta. Kokoonpano, saavuta onnistuneesti 500 M vaakataso, 30 M pään erittäin pitkän matkan kuljetus ja turvallinen ja vakaa toiminta tähän mennessä.

WGbziCiUSReqHa7dz2s0rg

Puhaltimen paikka hajosi ilmavirran vuoksi

Rikinpoisto- ja tuhkansiirtoteollisuudessa hetkellinen korkea paine on yli 80 kPa. Tämän käyttöolosuhteen vuoksi AT-sarjan pneumaattisella kuljetuspuhaltimella on ennalta asetettu jäähdytysilmakanava rakennesuunnittelussa, joka voi toimia vakaa vastaavissa olosuhteissa ilman ylimääräisiä vesijäähdytysputkia, mikä yksinkertaistaa tuotteen kokoonpanoa ja säästää käyttökustannuksia.

Ominaisuudet

● Juoksupyörän profiili: ainutlaatuinen kolmilapainen CONCH-profiili, pieni ilmavirran syke, korkea tilavuusteho, korkea hyötysuhde, energiansäästö, hiljainen ja mikrotärinä;

● Lähetystila: hihna, suora liitäntä;

● Tulo- ja poistoaukot: Ainutlaatuinen timantinmuotoinen tulorakenne, tasainen ilmanotto;

● Vaihde: Viisitasoinen tarkkuusvaihde, korkea lähetystarkkuus, hiljainen;

● Öljysäiliö: yhden / kahden öljysäiliön rakenne on valinnainen, joustava kokoonpano;

● Jäähdytys: ilmajäähdytteinen ja vesijäähdytteinen universaali, voidaan vaihtaa kätevästi;

● Rungon asettelu: perinteinen asettelu, kompakti ja tiivis rakenne


Tärkeimmät tekniset tiedot

◆ Virtausnopeus: 0.6 - 713.8 mXNUMX / min;

◆ Nostopaine: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Soveltuva nopeus: 500 ~ 2000 rpm;

◆ Vesijäähdytyksen kytkentälämpötila: 90 ℃ (vastaa 58.8 kPa: n painetta);


Erityissovellukset

Huomaa: Kaikki monimutkaiset työolot, joihin sisältyy korkean käytön, matalan taajuuden toiminta, pienitiheyksinen kaasun kuljetus (helium) jne., Ota yhteyttä teknikkotiimiimme etukäteen.

bvwwFlleQWuinDrpdJ8jnQ

Todistus
cer1
cer1
cer1
cer1
1
tiedustelu