kaikki kategoriat
EN
Vankka mutta rauhallinen, kunnia ikuisesti

Etusivu>Tuotteet>Keskipakopuhallin>Monivaiheinen keskipakopuhallin

1
2
3
12
13
14
1
2
3
12
13
14

Monivaiheinen keskipakopuhallin


  • Basic Info
  • Tuotteen Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tärkeimmät tekniset tiedot
  • Erityissovellukset
  • tiedustelu
Basic Info
Model NO.
RH-C-02
HS-koodi
8414599010
Tuotantokapasiteetti
100000PCS / vuosi

Tuotteen kuvaus

Yrityksemme valmistamilla monivaiheisilla keskipakopuhaltimilla on paikka kotitalouksien jätevedenpuhdistuksessa, savukaasujen rikinpoistossa, denitrifikaatiossa, tyhjiökuivauksessa, jauheen ja rakeiden kuljetuksessa, kivihiilen ja kivihiilen pesussa, typen paineistuksessa, biokaasun lisäyksessä, kiertolämmityksessä ja muilla aloilla. .

Jatkuvan teknologisen innovaation avulla yrityksemme on vastikään kehittänyt tehokkaan monivaiheisen keskipakopuhaltimen (turbiini). Sen korkea hyötysuhde, energiansäästö, hiljainen ja muut edut tekevät siitä puhaltimen, jolla on parempi suorituskyky ja alhaisempi hinta Kiinassa. Tuote toteuttaa tiukasti GB / T28381 - vuoden 2012 kansallinen standardi "Keskipakopuhaltimen energiatehokkuuden ja energiansäästön arvioinnin rajoitetut arvot" ja läpäisi Nantong Cityn tuotteiden laadunvalvonta- ja tarkastuslaitoksen testin.

Yrityksellämme on nyt useita patentoituja tekniikoita, joilla on itsenäiset immateriaalioikeudet, ja se on voittanut useita tunnustuksia, kuten "korkean teknologian yritys", "yksityinen teknologiayritys Jiangsun maakunnassa" ja "korkean teknologian tuotteet".


Ominaisuudet

1. Kevyt

Samantyyppiseen puhaltimeen verrattuna paino on 30% kevyempi.

2. Matala ääni

Puhaltimen rungon melu on pienempi tai yhtä suuri kuin 84 dB (A), ja se on suurtaajuista melua. Kun äänieristettyä tilaa ei ole, etenemisetäisyys ei ylitä 20 metriä

3. Pieni tärinä

Käyttöolosuhteissa ilman tärinänvaimennuslaitetta puhaltimen laakerin istuimen radiaalinen (kaksisuuntainen) tärinänopeus on ≤4.0mm / s.

4. Ei mekaanista kitkaa

Kun puhallin on käynnissä, muiden osien paitsi laakerin välillä ei ole mekaanista kitkaa, mikä vähentää melua ja varmistaa käyttöiän.

5. Öljytön kone

Puhaltimen käytön aikana ei muodostu öljyä tai kaasua eikä ilmastin ole syöpynyt, mikä pidentää ilmastointijärjestelmän käyttöikää.

6. Akselin lämpötilan digitaalisen näytön ääni- ja valohälytys

Puhaltimen rungon etu- ja takalaakeripesät on varustettu lämpöparilla, ja portit on kytketty digitaalinäyttöön akselin lämpötilan näyttämiseksi. Laakerin lämpötila nousee rasvan, öljyn tai kulumisen puutteen tai ylitäytymisen vuoksi. Kun asetettu lämpötila ylittyy, ääni- ja valohälytys hälyttää automaattisesti.

7. Helppo huolto

Koska keskipakopuhallin on kitkaton kone, roottoria tukee etu- ja takalaakerit, eikä kotelo ja juoksupyörä vahingoitu helposti. Päivittäinen huolto on pääasiassa laakereiden tehokkaan voitelun ja lämpötilan valvonnan varmistamiseksi. Normaalisti vain laakerit ja kytkimet on vaihdettava. Nasta. Puhaltimen kotelossa on sarjayhteysrakenne (samanlainen kuin sokeroitujen haukkojen merkkijono), etu- ja takalaakeripenkit ovat itsenäiset, ja ulkoinen (ruuveilla liitetty) on kytketty imu- ja poistoilmaan. Korjattaessa koko konetta ei tarvitse purkaa, vaan kierrä vain liitospultti irti ja poista laakeripesä laakerin vaihtamiseksi säästää aikaa ja mukavuutta.

8. Kotelon vesijäähdytys

Puhaltimelle, jonka paine on yli 8 mH2O, koska ulostulopään lämpötilan on oltava yli 160 ℃, kotelon (staattorin) ulkokerrokseen lisätään jäähdytysvälilevy, joka voi alentaa kaasun lämpötilaa yli 40 ℃, tehostaa puhaltimen paineen nousua Tehokkuus ja yleinen työn tehokkuus. Vesilähde voidaan liittää sarjaan laakeripesän vesijäähdytyslaitteella. Vedenkulutus on alle 1.5 m3 / h, ja vedenkulutuskustannukset ovat paljon pienemmät kuin tehokkuuden parantamisen ansiosta säästetyt sähkökustannukset

9. Taajuusmuuttajan ohjaus

Puhaltimessa, joka on varustettu 380 V: n matalajännitemoottorilla, taajuusmuuttajaa voidaan käyttää lisäämään tehotaajuutta ja lisäämään nopeus 3600 rpm: iin, mikä lisää puhaltimen hyötysuhdetta 80%: iin. Taajuuden muuntamisen jälkeen energiankulutusta voidaan säästää huomattavasti. Erityisesti puhaltimen tehostus- ja virtausnopeuden säätöalue voi olla suurempi, ja epävakaan vesitason, kuten SBR: n, käyttöalue on laajempi. Sen etuna on huuhtelu ilmastimen osittaisesta tukkeutumisesta, varsinkin alle 45 m11 / min puhallin voi saavuttaa noin 2 mHXNUMXO Tehostaminen ratkaisee tehokkaasti pienen virtauksen ja korkeapaineprosessien, kuten syvien kaivojen ilmastuksen, ongelmat.

10. Helppo asentaa

Koko puhallin toimitetaan tehtaalta. Päämoottori ja moottori on kiinnitetty samaan teräspohjaan. Asennukseen ei tarvitse lisätä muita vaimennuslaitteita, eikä asennustasoa koskevat vaatimukset ole korkeat. Puhaltimen tuloaukossa oleva suodattimen äänenvaimennin voidaan asentaa suoraan puhaltimeen; ja poistoputki on kytkettävä puhaltimeen joustavan liitoksen kautta estämään putken painovoima ja lisäasennuksen voima vaikuttamasta suoraan puhaltimeen.

11. Roottori on valmistettu edistyneellä tekniikalla

Juoksupyörä käyttää rajallisten elementtien teoriaa ja hyväksyy lähes kolmiulotteisen (ternary flow) suunnittelun. Juoksupyörä on valmistettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta keskipakovalulla; vakaa ja luotettava suorituskyky, joka varmistaa juoksupyörän lujuuden nopeassa käytössä, jotta voidaan varmistaa juoksupyörän pisin käyttöikä. Koska juoksupyörälinja on kohtuullinen ja hyvin tehty, puhaltimen hyötysuhde saavuttaa 78%, mikä säästää paljon energiaa ja vähentää käyttökustannuksia.

12. Takalaakerin kotelon vesijäähdytys

Puhaltimen prosessissa ilman puristumisen vuoksi lopullisen kotelon lämpötila on yleensä yli 80 ℃ ja Xia Li: n lämpötila voi olla yli 100 ℃, joten laakerinistuimen jäähdytys on otettava huomioon. Alkuperäisessä mallissa takalaakeripenkin ilmajäähdytysjärjestelmä on asennettu, ja nyt teemme innovaatioita tältä pohjalta lisäämällä vesijäähdytysjärjestelmän, toteuttamalla takalaakerin istuimen kaksoisvakuutustoiminnon ja pidentämällä moottorin käyttöikää. laakeri. Jäähdytysveden laatu ei ole korkea, voidaan käyttää vesijohtovettä, talteenotettua vettä tai jopa esikäsiteltyä jätevettä.


Tärkeimmät tekniset tiedot

Mj1aWykqQkaYSCnmOIEuDA

Erityissovellukset

C-sarjan tuotteiden tärkeimmät tekniset tiedot

Tulovirtausnopeus: 15-1500m³ / min

Ulostulopaine: 1000-12000mmH2O

Ympäristön lämpötila: -35 ~ + 40 ℃

Suhteellinen kosteus: 20 ~ 85%

Melu: ≤84dB (A)

Laakerin istuimen tärinäarvo: tärinänopeus ≤4.0mm / s


Todistus
cer1
cer1
cer1
cer1
1
tiedustelu