kaikki kategoriat
EN
21
21

Pienjännitteinen kiinteä metallikytkinlaite


  • Tuotteen Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • tiedustelu
Basic Info
Tuotteen kuvaus
MalliNimellisjännite(V)Nimellisvirta(A)Mitoitettu rikkovirta(KA)Nimellinen lyhytaikainen kestämään virtaa1s (kA)Nimellishuippu kestää virtaa(KA)
GGD13801000151530
B 600 (630)
C 400
GGD23801500 (1600)303063
B 1000
C 600
GGD338031505050105
B 2500
C 2000

kK7okGGITuW9PXyUkamF9w

Ominaisuudet

● GGD-tyyppisen vaihtovirran pienjännitekeskuksen kotelo on yleiskaapin muotoinen. Runko hitsataan 8MF kylmämuovatussa teräksessä. Yrityksemme valmistaa ja toimittaa runko-osat ja erityiset tukiosat kaapin tarkkuuden ja laadun varmistamiseksi. Yleiskaapin komponentit on suunniteltu moduulin periaatteen mukaisesti, ja moduulin asennusreikiä on 20, ja yleiskerroin on korkea. Voi antaa yritykselle mahdollisuuden saavuttaa ennakkotuotanto. Ei vain lyhennä tuotantosykliä, vaan myös parantaa työn tehokkuutta.

● GGD-kaapin suunnittelussa otetaan täysin huomioon lämmöntuotto kaapin käytön aikana. Kaapin ylä- ja alaosassa on erilaisia ​​lukumääriä lämmöntuottoaukkoja. Kun kaapin sähkökomponentit lämpenevät, lämpö nousee ja purkautuu ylemmän aukon läpi, ja kylmää tuulta lisätään jatkuvasti kaappiin alemmasta aukosta, jotta suljettu kaappi saadaan itsestään. lämmöntuotannon tarkoituksen saavuttamiseksi.

● Kaapin ovi on kytketty kaapin runkoon pyörivällä saranalla, helppo asentaa ja purkaa. Vuoren muotoinen tiivistysnauha on upotettu oven taittoreunaan. Oven ja rungon välisellä tiivistysnauhalla on tietty puristusliike oven ollessa kiinni.

● Sähkökomponenteilla varustettu instrumentin luukku on kytketty runkoon useilla pehmeällä kuparilangalla. Kaapin asennusosat on liitetty kehykseen pyällettyyn aluslevyyn, ja koko kaappi muodostaa täydellisen maadoitussuojajärjestelmän.

● Kaapin pinta käsitellään suurjännitteisellä sähköstaattisella ruiskutusmenetelmällä. Vahva tarttuvuus ja hyvä rakenne.

● Kaapin yläkansi voidaan tarvittaessa poistaa pääkiskon asennuksen ja säätämisen helpottamiseksi työmaalla. Kaapin yläosan neljä kulmaa on varustettu nostorenkailla nostoa ja kuljetusta varten.

● Kaapin suojaustaso on IP30, käyttäjät voivat valita myös IP20 ~ IP40 välillä käyttöympäristön vaatimusten mukaisesti


tiedustelu