kaikki kategoriat
EN
6
21
22
23
6
21
22
23

Korkean lämpötilan ja korkean paineen juuripuhallin


  • Basic Info
  • Tuotteen Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tärkeimmät tekniset tiedot
  • Erityissovellukset
  • tiedustelu
Basic Info
Model NO.
RH-sarja
Tekniikan tyyppi
Positiiviset siirtopuhaltimet
Pyörivä nopeus
650-2120rpm
Moottorin teho
0.75-250kw
keskikokoinenIlma, neutraalit kaasut
Kuljetuspaketti
Tavallinen puinen kotelo
määrittelySäädettävä
TavaramerkkiRH
AlkuperäKiina
HS-koodi
8414599010
Tuotantokapasiteetti
2000
Tuotteen kuvaus

HT-sarjan korkean lämpötilan ja korkeapainepuhallin on tuote, joka on erityisesti suunniteltu käyttöolosuhteisiin kiertotuulettimena suljetussa järjestelmässä.

Korkeamman reaktiotehokkuuden ylläpitämiseksi tällaisissa järjestelmissä järjestelmässä on usein korkeammat lämpötilat ja paineet. Koska juuripuhaltimen päämateriaali on yleensä valurautaa, materiaali voidaan hehkuttaa tai jopa grafitisoida korkeassa lämpötilassa, ja on olemassa piilotettu rungon räjähdysvaara korkeassa paineessa. Yleiset kumitiivisteet ovat alttiita ikääntymiselle ja rikkoutumiselle korkeissa lämpötiloissa. Samanaikaisesti laakerit korkeissa lämpötiloissa ovat alttiita laakerin rikkoutumiselle materiaalin metallografisen rakenteen muutoksen vuoksi. Nämä ehdot asettavat sarjan ankaria vaatimuksia.

Korkealle lämpötilalle ja korkealle paineelle omistettu HT Roots -puhallin on erityisesti optimoitu ja parannettu ylläoleviin olosuhteisiin. Luovasti ehdotettu avoimen tyyppinen vesijäähdytteinen integroitu laakeripesärakenne. Avotyyppistä runkoa käytetään korkean paineen lievittämiseen välttäen samalla korkean lämpötilan siirtymistä laakereihin, ja vaihdelaatikossa olevan voiteluaineen vuotamisesta runkoon aiheutuva leimahduksen riski eliminoidaan. Vesijäähdytteisen rakenteen olemassaolo lisää kaksinkertaisen vakuutuksen laakerin suojaukseen, mikä parantaa tehokkaasti rungon vakautta, pidentää käyttöikää ja vähentää koko koneen lämpötilaa.

Samanaikaisesti käytetään HT-korkean lämpötilan ja korkeapainepuhaltimia, suurta määrää mekaanisia tiivisteitä ja PTFE-tiivisteitä, jotta vältetään tehokkaasti tavallisissa kumisissa osissa esiintyvät viat, jotka pettävät korkeissa lämpötiloissa.

Seuraava on prosessikaavio ja saavutettavissa oleva HT-korkean lämpötilan ja korkeapainepuhaltimen parametristandardi erityisiin työolosuhteisiin.Ominaisuudet

● Juoksupyörän profiili: ainutlaatuinen kolmilapainen CONCH-profiili, pieni ilmavirran syke, korkea tilavuusteho, korkea hyötysuhde, energiansäästö, hiljainen ja mikrotärinä;

● Lähetystila: suora yhteys;

● Tulo- ja poistoaukot: Ainutlaatuinen timantinmuotoinen tulorakenne, tasainen ilmanotto;

● Vaihde: Viisitasoinen tarkkuusvaihde, korkea lähetystarkkuus, hiljainen;

● Öljysäiliö: yhden / kahden öljysäiliön rakenne on valinnainen, joustava kokoonpano;

● Jäähdytys: Yleinen vesijäähdytysrakenne, erityinen kiertovesijäähdytyslaite, kiertävä öljynjäähdytyslaite ovat valinnaisia;

● Rungon asettelu: perinteinen asettelu, kompakti, tiheä tyyppi


Tärkeimmät tekniset tiedot

◆ Virtausnopeus: 0.6 - 713.8 mXNUMX / min;

◆ Nostopaine: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Sovellettava nopeus: 490/580/730/980 / 1450RPM;

◆ Suurin lämpötilan kestävyys: 500 ℃;

◆ Suurin paine: 1.2 MPa;

◆ Vesijäähdytyksen kytkentälämpötila: 90 ℃;


Erityissovellukset

Huomaa: Korkea lämpötila ja korkea paine ovat monimutkaisia, ja valinta on vaikeaa. Ota yhteyttä yritykseemme etukäteen yhteydenpitoa varten.

HGddGpICTB2F0SDZSHU2Cw

Todistus
cer1
cer1
cer1
cer1
1
tiedustelu