kaikki kategoriat
EN
download
download

Räjähdyssuojattu juuripuhallin


  • Tuotteen Kuvaus
  • Palvelumme
  • Tärkeimmät tekniset tiedot
  • Erityissovellukset
  • tiedustelu
Tuotteen kuvaus

AE-sarja Roots-puhallin on yrityksemme kehittämä erityinen tuotesarja vastaamaan vedyn, maakaasun ja muiden syttyvien ja räjähtävien erikoiskaasujen kuljetustarpeita.

Tämä tuulettimien sarja on turvallinen ja luotettava, ja siinä on edistyksellinen muotoilu, tiukka laadunvarmistus ja kattava kokoonpano.

Rakenne: Koko koneessa on täysin suljettu rakenne, joka optimoi kaikki osat, jotka voivat tuottaa vuotopisteitä. Koko pöly- ja vedenpitävä sarja saavuttaa IP67-suojaustason. Tuotteen mukautuvuuden varmistamiseksi on suunniteltu erilaisia ​​syttyviä ja räjähtäviä kaasuja: vety (erittäin pieni molekyylipaino), biokaasu (korkea vesipitoisuus), rikkivety (korkea korroosio), maakaasu (korkea siirtopaine).

Havaitseminen: AE-räjähdyssuojatut sarjatuotteet on varustettu erityisillä tunnistuslinjoilla virtauksen ja vuotojen tarkkailemiseksi; useiden tiukkojen testausmenettelyjen jälkeen suoritetaan vielä 20 kertaa täysi painetesti sen varmistamiseksi, ettei korkeapainevuotopistettä ole.

Kokoonpano: Koko sarja käyttää räjähdyssuojattuja EX DⅡ BT4 / EX DⅡ CT4 -moottoreita mahdollisten sähkövaarojen poistamiseksi. Saatavilla on myös erityisiä höyry-vedenerottimia, höyryloukkuja, erityisiä räjähdyssuojattuja äänenvaimentimia.


Palvelumme

● Juoksupyörän profiili: ainutlaatuinen kolmilapainen CONCH-profiili, pieni ilmavirran syke, korkea tilavuusteho, korkea hyötysuhde, energiansäästö, hiljainen ja mikrotärinä;

● Lähetystila: hihna, suora liitäntä;

● Tulo- ja poistoaukot: Ainutlaatuinen timantinmuotoinen tulorakenne, tasainen ilmanotto;

● Juoksupyörä: Erikoismetalliseosjuoksupyörä on valinnainen, eikä kipinöintiä tapahdu törmäyksessä;

● Vaihde: Viisitasoinen tarkkuusvaihde, korkea lähetystarkkuus, hiljainen;

● Öljysäiliö: yhden / kahden öljysäiliön rakenne on valinnainen, joustava kokoonpano;

● Rungon asettelu: perinteinen asettelu, kompakti, tiheä tyyppi;


Tärkeimmät tekniset tiedot

◆ Virtausnopeus: 0.6 - 713.8 mXNUMX / min;

◆ Nostopaine: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Soveltuva nopeus: 500 ~ 2000 rpm;

◆ Suojausluokka: IP67;

◆ Räjähdyssuojattu luokka: EX DⅡ BT4 / EX DⅡ CT4 (moottori);


Erityissovellukset

★ Varotoimet: Ottaen huomioon vedyn, biokaasun, maakaasun ja muiden syttyvien ja räjähtävien kaasujen käytön erityispiirteet, antakaa tietoja prosessin käytöstä, väliaineen koostumuksesta, osuuksista ja ottakaa yhteyttä yrityksen teknisen osaston kokoonpanoon.

★ Käyttö: Vedyn siirto, biokaasun kerääminen, maakaasun paineistettu siirto, kaasugeneraattorin tehostaminen jne.

z4j0eo6NSbCoCA63XvnyxQ

tiedustelu