kaikki kategoriat
EN
Vankka mutta rauhallinen, kunnia ikuisesti

Etusivu>Yhtiön tiedot>Yrityksen profiili

kotimaassani kolmeterä Juuripuhallin on peräisin Caon yrityksestä. Kolmekymmenten vuoden ammatillisen historian jälkeen se on ollut kuuluisa kotimaassa ja ulkomailla ylivoimaisista tuotteistaan ​​sekä vilpittömästä ja vilpittömästä luonteestaan.

       

Nantong Rongheng Environmental Protection Equipment Co, Ltd on ammattimainen yritys, joka kehittää, valmistaa, myy ja huoltaa erilaisia ​​puhaltimia, alipainepumppuja ja muita tuotteita. Tuotteet kattavat: yleiskäyttöiset kolmilapaiset juuripuhaltimet, räjähdyssuojatut kolmilapaiset juuripuhaltimet, korroosiosuojatut kolmilapaiset juuripuhaltimet, korkean lämpötilan ja korkean paineen kolmioteräiset juuripuhaltimet ja yksiköt, kolmiteräiset juuripölynimurit ja yksikkö, pyörivä tuuletin, erilaiset varoventtiilit, äänenvaimentimet jne.

       

Ronghengilla on vahva tekninen voima, edistyneet suunnittelumenetelmät, hienostuneet käsittelylaitteet ja täydellinen laatujärjestelmä. Se on saavuttanut merkittäviä läpimurtoja monissa keskeisissä tuotteissaan, ja tärkeimmät suorituskykyindikaattorit, kuten energiatehokkuus ja melu, ovat saavuttaneet maailman edistyneen tason. Sen tekninen tiimi on Kiinan HJ / T251-2006 "Environmental Protection Products Roots Blower" -standardin päätoimittaja.

       

Rongheng-yritys noudattaa laadun, innovaation, palvelun ja eheyden liiketoimintafilosofiaa. Se perustuu korkean teknologian tuotteisiin, joilla on itsenäiset immateriaalioikeudet. Erinomaisella laadulla, kohtuullisilla hinnoilla ja huomaavaisilla palveluilla sen tuotteita myydään koko maassa ja ulkomailla. Savunrikinpoistolla, kemiallisella synteesillä, pneumaattisella kuljetuksella, masuunin sulatuksella, vesiviljelyllä, paperinvalmistuksella ja muilla aloilla on hyvä maine ja markkinaosuus.

       

Rongheng tarjoaa jatkossakin ammattimaisempia tuotteita maani ympäristönsuojeluun ja erilaisiin yrityksiin.